De beste drones van 2018

Ga je binnenkort op reis? Dan wil je natuurlijk wel wat toffe foto’s kunnen maken odat je die later kunt delen met al je vrienden op social media. Waarbij je vroeger alleen foto’s en selfies nam met je mobiele telefoon, kun je dat nu nog veel beter doen met een drone!

Foto’s maken met een drone

Klinkt misschien nog een beetje gek, foto’s maken met een drone. Bij een drone denk je vaak aan een groot apparaat dat je maar moeilijk mee kunt nemen op reis. Een aantal jaar geleden zou je daar volledig gelijk in hebben, echter zijn er nu al zulke kleine drones op de markt gekomen dat je ze heel eenvoudig met je mee kunt nemen op vakantie.

DJI Spark

Een goed voorbeeld van zo’n kleine drone die je heel gemakkelijk met je mee kunt nemen in je backpack is de nieuwe DJI drone, namelijk de kleine Spark. De Spark komt er in vele kleuren en is zo in je tas te stoppen. Hij past zelf in een grote binnenzak van je jas.

Met de Spark kun je niet alleen maar leuke foto’s schieten vanuit onmogelijke hoeken, de drone beschikt ook over een functie om jou te volgen en zo je reis vanuit een third person perspectief op te nemen. Hoe cool is dat?

Wil jij meer informatie lezen over de nieuwe drone van DJI? Volg dan zeker het blog van DJI zelf of kijk op Drone123.nl voor het laatste nieuwe rondom drones en alles wat daarmee te maken heeft.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien − een =