Nieuwe kites koop je bij Kitesurge

Ben je een fanatiek kiter en ben je op zoek naar een nieuwe kite? Zoek dan niet langer verder want bij Kitesurge.com kun je nu de beste kites kopen met een flinke korting. Zo bespaar je al snel vele tientallen of zelfs honderden euro’s bij de aanschaf van jouw nieuwe kite.

Welke soorten kites hebben nu extra korting?

De tijdelijke zomerkorting geldt op kites uit het gehele assortiment. Denk hierbij onder meer aan kitesurf kites en aan normale vierlijns powerkites. Met name de kites van het merk Peter Lynn zijn extra scherp geprijsd en kun je nu voor een koopje op de kop tikken.

Kitesurf kites

Als je gaat kitsurfen kun je kiezen uit twee soorten kites, namelijk tube kites die worden gevuld met lucht en zo blijven drijven wanneer ze in aanraking komen met het water, maar ook met een klassieke foil kite. Deze foil kites wordne minder vaak gebruikt voor kitesurfing maar kunnen wel een flinke pull opleveren voor de fanatieke kiter.

Powerkites

Waneer je meer into kiten op het land bent moet je gaan voor een grote powerkite. Deze kites kunnen flink wat pull opleveren net zoals kitesurf kites, echter sta je hierbij niet op een board. Je kunt als gevolg erg grote sprongen maken en wel vele meters de lucht in knallen.

Matrasvliegers

Wil je nog even oefenen voor kiten op het water of op het land met een grote powerkite, dan moet je een matrasvlieger kopen. Met een matrasvlieger kun je snel de feel van vliegeren met een grotere kite onder de knie krijgen. Zo leer jij binnen no-time de fijne kneepjes van het vak.

Kijk op Kitesurge voor meer informatie rondom de actie.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 + 11 =